SUCCESVERHALEN

Snap Fitness Ingelmunster

België

- Kurt & Kathleen Vandevoorde

Eigenaren Snap Fitness Ingelmunster

SNAP FITNESS TILBURG

1e Snap Fitness Franchise in de Benelux

In de snel veranderende tijden waarin wij nu leven, verandert ook de behoefte van de sporters. Ruime openingstijden, een club dichtbij huis of werk, goede service en moderne apparatuur is wat mensen willen. In oktober 2017 ben ik samen met het team van Snap Fitness Tilburg in het avontuur gestapt om een Snap Fitness vestiging te starten in Tilburg. Een mooie uitdaging, immers een 24/7 club staat nooit stil. Samen met de deskundigen van het hoofdkantoor hebben wij in de maanden voor de opening de volledige markt in kaart gebracht om zo een juiste strategie te bepalen voor zowel online als offline marketing. Iets waardoor wij een vliegende start hebben gemaakt.
Snap Fitness is een waanzinnige formule. Ik kan als clubmanager samen met het team doen waar wij goed in zijn en dat is met mensen werken, servicegericht zijn naar de leden en creatieve ideeën doorvoeren die in lijn zijn met het Snap Fitness concept. Door de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor op allerlei fronten (zie het als de bibliotheek met alle antwoorden) kan ik als manager een bruisende Snap Fitness Tilburg draaien.

Danielle Jansen

- - Daniëlle Jansen

Tilburg

Snap Fitness Australie

Snelle feitjes

Iedereen die een franchise overweegt, zoekt een beproefd bedrijfsmodel. Een model dat het risico van de totale investering vermindert en dat tevens de beste kansen biedt om de gewenste levensstijl te bereiken. Snap Fitness is voor mij een succesvol bedrijfsmodel geweest met meer dan 250 locaties in Australië en Nieuw-Zeeland. In tegenstelling tot onze concurrenten bieden we enige flexibiliteit in grootte en lay-out van de club of in aangeboden services, zodat dit het best past bij jouw lokale markt en bij jou als ondernemer.

Ty Menzies

- - Ty Menzies

CEO of Liftbrands AUS

Start your club

Informatie aanvraag formulier

*This information is not an offer for a franchise. Such an offer can only be made through our Franchise Disclosure Document. Contact us if you do not have a copy.
Loading