Verhalen van leden

Blog

New

New

Fitness

Fitness

Lifestyle

Lifestyle

Voeding

Voeding

workouts

workouts

Geestelijk welzijn

Geestelijk welzijn

Verhalen van leden

Verhalen van leden

Podcast

Podcast

Fitness is mijn redding

Cardioloog is tevreden

Verhalen van leden
2022-10-28 | By: Patrick Mot
 Fitness is mijn redding

 

Patrick sport bij Snap Fitness Herselt en vertelt graag wat fitness voor hem nu betekent:

 

De allereerste keer dat ik bij Snap Fitness kwam trainen was voor de revalidatie van mijn beide heupen, niet meer, niet minder.

Toen ik hier aankwam vond ik het eerst enorm raar en stom dat mensen zich lagen uit te sloven aan machines, ik ging er altijd vanuit dat zwemmen of lopen de meest complete en ideale sporten waren.  Daarom zag ik er ook het nut niet van in om nog te blijven trainen.

 

Geen sport meer

Net als vele anderen ben ik door de coronapandemie volledig stilgevallen, ik deed niets meer van sport - zelfs mijn grote passie, namelijk duiken, niet meer - en de kilo’s vlogen erbij zonder dat ik er erg in had. Na een slechte bloedanalyse vertelde de cardioloog me dat het 5 voor 12 was, dat ik dringend iets aan mijn gezondheid moest doen. Op dat moment werd ik ook beschouwd als een risicopatiënt… tijd om in actie te schieten!

Terug naar de fitness

Op advies van de cardioloog startte ik terug met fitness onder begeleiding. Mijn nieuwe doel was gezet: 2 in plaats van 3 cijfers op de weegschaal .

Ik kwam nogal moeizaam terug op gang, maar dankzij het duwtje in de rug van de coaches en mijn familie kon ik er vol voor gaan. Op advies van de coaches ging ik ook naar een diëtiste. De resultaten schoten de lucht in en de woorden van de cardioloog waren dan ook lovend!

Dankzij dit hele proces ben ik nu meer voedingsbewust en snap ik de verhouding tussen voeding en beweging, ik kijk nu ook helemaal anders naar fitness dan dat ik voorheen deed.

Consistentie is de sleutel tot succes. Geloof mij, inspanningen worden altijd beloond!

Patrick2

Resultaat

Nu 6 maanden later, ben ik 17 kilo lichter, ben ik voor het eerst in lange tijd onder de 100 kg gedoken en heb ik het gevoel dat ik hier echt thuis hoor. Bij Snap Fitness merk je dat het echt persoonlijk wordt, je bent geen nummertje … een hechte familie.

Hoe ik Snap Fitness zou beschrijven in 3 woorden?

Motiverend – efficiënt – familiaal!

More on this topic

Don't want to miss anything?

Get the latest recipes, workouts, success stories, tips and more right in your inbox.

Search the blog

Loading